joi, 21 martie 2013

Guvernul împarte țara în regiuni. Primarii pot împărți regiunea.

Regionalizarea va schimba România. Procesul este în derulare acum, iar cei implicați și interesați de viitorul țării vor beneficia de toate avantajele acestei reforme administrative naționale.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Vicepremierul Liviu Dragnea a spus că fiecare reședință de județ poate avea un rol fundamental în construirea viitoarelor regiuni: “Prima noastră propunere este ca în fiecare județ să existe o reședință cu o anumită competență într-un domeniu (...) în așa fel încât fiecare județ, fiecare comunitate din fiecare județ component al regiunii să simtă, să primească din avantajele regionalizării”.
   Memorandumul adoptat de Guvern privind regionalizarea spune că 13 competențe vor fi delegate viitoarelor regiuni ale României. Pentru ca decizia finală să corespundă voinței și intereselor românilor, Coaliția 52, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș Bolyai, și Academia de Advocacy inițiază audierea publică "Regionalizarea României – între pericole și oportunități". Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, în 28 martie, de la ora 11, în Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu