luni, 25 martie 2013

Organizaţia femeilor Liberale Vâlcea premiată pentru derularea programului "OFL susține performanța"

Sâmbătă, 16 martie 2013, Teatrul „Constantin Nottara” din Bucureşti a găzduit cea de-a doua ediţie a Galei Femeilor Liberale, care a adus în sală peste 340 de reprezentante din toată ţara. Gala OFL este un eveniment în care sunt evidenţiate filialele merituoase şi sunt premiate organizaţiile care au promovat femei în calitate de alese locale şi parlamentare.
WWW.EUROVALCEA.RO
ofl valcea premiu   Gala Femeilor Liberale este un eveniment ce marchează încheierea unui an de muncă şi de proiecte derulate de către femeile liberale. Sunt premiate rezultatele obținute în urma  străduinței  şi eforturilor de peste an a doamnelor liberale. Anul 2012 a fost un an cu mare încărcătură politică, și femeile liberale au fost angajate în trei campanii electorale importante. La eveniment au participat, alături de doamnele care au reprezentant organizațiile OFL din toată țara, și mulți lideri ai PNL: Crin Antonescu, președinte PNL, Norica Nicolai, vicepreședinte PNL, Varujan Vosganian, Eugen Nicolaescu, Adina Vălean, Viorica și Mircea Ionescu Quintus.
   Lucia Varga, președinte al Organizației Femeilor Liberale, a declarat: „Această a doua ediție a Galei Femeilor Liberale a arătat că forța și determinarea femeilor de valoare care s-au implicat în politică este prețuită în cadrul Partidului Național Liberal. Le-am premiat pe colegele noastre care s-au implicat în bătăliile politice pentru a promova inițiative în interesul cetățenilor. Am arătat și de această dată că în centrul preocupărilor noastre politice este familia și că vom căuta în continuare cele mai eficiente soluții la nevoile ei".

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu