miercuri, 20 martie 2013

Pompierii ISU Vâlcea în acţiune la Brezoi

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în data de 18 martie 2013,în jurul orei 15.30, pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Brezoi, pe strada Unirii, în apartamentul Floricăi L. Pentru stingerea flăcărilor, s-a intervenit cu un echipaj de pompieri, la etajul patru al blocului
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
incendiu in localitatea creteni   Din cauza materialelor combustibile din interiorul apartamentului, mobilier şi mase plastice, flăcările s-au propagat şi la apartamentul învecinat, proprietatea Virginiei S. În urma incendiului au ars: mobilierul existent în primul apartament şi tocăria din termopan de la cel de-al doilea apartament şi parchetul existent într-o cameră. De asemenea, s-a degradat prin afumare, zugrăveala de pe pereţii ambelor apartamente. La circa 40 de minute de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte apartamente învecinate.
   Conform primelor estimări, valoarea pagubelor totalizează aproximativ 80.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate circa 200.000 de lei. Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanşat de la becul pentru iluminat lăsat sub tensiune de către Maria P., în urma decesului proprietarei apartamentului, la începutul acestei luni. În urma supraîncălzirii capacului din plastic existent peste bec, material plastic aprins a căzut pe patul din dormitorul apartamentului.

citeşte TOT CLICK  AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu