miercuri, 20 martie 2013

Prefectul Judeţului Vâlcea, MIRCEA NADOLU, vă informează

APLICAREA LEGILOR CU CARACTER REPARATORIU, în ultima săptămână
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
   În cursul saptămânii expirate s-au soluţionat 16  petiţii având ca obiect probleme ce ţin de aplicarea legilor funciare, petenţii  reclamând comisiile locale de fond funciar că refuză punerea acestora în posesie pe anumite suprafaţe de teren care le aparţin.
   Au fost analizate 9 documentaţii înaintate de către primării pentru emiterea ordinului de prefect conform art.27 alin.2  indice 1 din Legea fondului funciar şi pentru restituirea unor terenuri în baza art. 41 din Legea nr.18/1991 privind fondul funciar, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și s-au întocmit proiectele de ordin.
   S-au efectuat controale, ca urmare a exercitării dreptului de petiţionare, la comisiile locale de fond funciar Nicolae Bălcescu, Stăneşti şi Stoileşti. În toate cazurile, s-au analizat solicitările persoanelor care au formulat petiţiile şi s-au stabilit soluţii concrete de ce urmeazță a fi adoptate de către comisiile locale. La comisia locală de fond funciar Stăneşti s-a verificat stadiul aplicării legilor fondului funciar.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu