miercuri, 27 martie 2013

Premianţii primei ediţii a concursului foto Hotelul de Gheaţă, de la Bâlea Lac

Cinci finalişti din Anglia, Serbia şi România, au concurat timp de trei zile şi două nopţi (21 - 23 martie), la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac şi în împrejurimile acestuia, pentru a demonstra că sunt cei mai buni şi pasionaţi fotografi şi că pot face fotografiile cele mai reuşite.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
hotel balcea lac   "Gazda", şef al juriului şi supervizorul celor cinci concurenţi, a fost fotograful american Scott Eastman, cel care, de câţiva ani, a devenit sibian prin căsătorie. Condiţiile meteorologice destul de aprige înregistrate în zilele de concurs (viscol şi ninsori abundente) au contrastat cu atmosfera relativ caldă din interiorul obiectivelor Complexului Hotel of Ice. Astfel, concurenţii au avut posibilitatea, destul de rar întâlnită, de a experimenta munca şi creaţia foto într-o atmosferă de căldură relativă, înconjuraţi de gheaţă şi foarte multă zăpadă. Mai mult, toţi concurenţii au avut posibilitatea de a petrece câte o noapte de somn confortabil în camerele Hotelului de Gheaţă şi la Cabana Bâlea Lac.
   În perioada desfăşurării acestei etape a concursului, concurenţii au fost provocaţi să facă diverse fotografii în interiorul Hotelului de Gheaţă, în camerele bogat ornate cu sculpturi şi mobilier din zăpadă şi gheaţă, în Biserica de Gheaţă, în cele trei igluuri ("satelitul" Hotelului de Gheaţă), în zona de servire a mesei, la barul din obiectiv sau la zona de intrare şi socializare, precum şi în exteriorul acestora, în natură.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu