marți, 2 aprilie 2013

Start la concursul ”Împreună pentru un oraş mai curat”

Înscrierea asociaţiilor de proprietari se va face la Serviciul Relaţii Îndrumare Asociaţii de Proprietari până la data de 15 aprilie
WWW.EUROVALCEA.RO
   În conformitate cu regulamentul aprobat prin HCL nr. 75/2013, scopul concursului ”Împreună pentru un oraş mai curat” este acela de îmbunătăţire a aspectului urbanistic al municipiului şi a condiţiilor de habitat. Concursul se adresează tuturor asociaţiilor de proprietari din Râmnic, care nu înregistrează restanţe mai vechi de 45 de zile către furnizorii de utilităţi.
   Întrecerea se va desfăşura în perioada 1 – 25 aprilie, iar înscrierea se va face la Serviciul Relaţii Îndrumare Asociaţii de Proprietari până la data de 15 aprilie. Asociaţiile de proprietari participante vor fi departajate în funcţie de 5 criterii cu ponderi diferite: aspectul spaţiului verde aferent – 30%, curăţenia în spaţiul aferent – 15%, faţada, lucrările de reabilitare termică – 15%, întreţinerea terasei şi subsolului – 20% şi aspectul căilor de acces în bloc, a casei scării şi a altor spaţii comune – 20%.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu