miercuri, 17 octombrie 2012

Hot de gazolina depistat la Diculesti, judetul Valcea

Marţi, 16 octombrie 2012, poliţiştii l-au reţinut pe Dragot Marin, din comuna Diculeşti, judeţul Vâlcea, după ce au găsit la domiciliul acestuia peste 800 litri de gazolină sustrasă din conducta magistrală Ţicleni - Ploieşti

hot de gazolina depistat la diculesti   În ziua de 16 octombrie, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi că în punctul „la Saivan”, comuna Diculeşti, în zona prin care conducta magistrală Ţicleni- Ploieşti tranzitează localitatea respectivă, în aer se simte un miros puternic de produs petrolier.

   Ca urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Măciuca, Serviciului Ordine Publică, împreună cu jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vâlcea, care asigură paza conductelor, au identificat într-o grădină, aflată în punctul prin care tranzitează conducta, proprietatea lui Dragot Marin, de 51 de ani, din localitate, o groapă făcută în jurul acesteia, care era acoperită cu scânduri.


   Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a constatat faptul că această conductă a fost perforată prin încălzire cu autogen, pe aceasta fiind montată o şanieră, sub care era aşezat un butoi de plastic de 200 l. În momentul respectiv, în recipient se aflau aproximativ 100 l de gazolina. S-a stabilit că această conductă a fost descoperită de Dragot Marin în perioada 1 - 5 octombrie 2012, în momentul efectuării mai multor săpături pentru construirea unui solar.

citeşte TOATĂ ŞTIREA click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu