marți, 11 decembrie 2012

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, este multumit de organizarea si desfasurarea alegerilor

”Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în buna organizare şi desfăşurare, din punct de vedere administrativ, a alegerilor din 9 decembrie” au fost cuvintele primarului Emilian Frâncu de deschidere a şedinţei operative săpămânale de marţi dimineaţa.
WWW.EUROVALCEA.RO
   S-a trecut în revistă principalele activităţi curente ale administraţiei locale, ocazie cu care edilul-şef a trasat mai multe sarcini. Atfel, DADP va nivela prin aşternere cu balast căile de acces prin şantierul pasajului suprateran de pe bulevardul Tudor Vladimirescu şi va monta două lămpi de iluminat norcturn a zonei de tranzit auto şi pietonal, tot aici urmând să fie instalate marcaje luminoase pentru creşterea siguranţei în zonă pe timpul nopţii.

   Totodată se va analiza utilitatea funcţionării semaforului cu buton de pe Calea lui Traian din zona Şcolii Generale nr. 4, mai ales în orele de vârf de trafic şi în cursul serii; DADP şi SC Apavil SA vor ridica la cotă gurile de canal rămase sub nivelul trotuarului după asfaltările de la blocurile A11/1, A11/2 şi A11/3. SC Pieţe Prest SA va decolmata rigolele de pe strada Zorilor şi va monta gărduleţe la blocul 30 de pe strada Matei Basarab.

   Echipele de ecarisaj vor lua măsurile necesare pentru prinderea haitelor de câini de la intersecţia străzilor Republicii şi Nicolae Titulescu. De asemenea, s-a mai dat dispoziţie ca în zilele nelucrătoare aferente sărbătorilor de iarnă să fie desemnaţi salariaţi din primărie cu funcţia de ofiţeri de serviciu, care să poată gestiona problemele ce pot apărea în următoarea perioadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu