vineri, 19 aprilie 2013

Ambasadorul Franţei în România, Philippe Gustin, a fost oaspetele Primăriei Râmnicu Vâlcea

Joi, 18 aprilie 2013, printre vizitele programate de către ambasadorul Franţei în România, Philippe Gustin, în municipiul Râmnicu Vâlcea şi Horezu, Excelenţa Sa a fost oaspetele Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea
WWW.EUROVALCEA.RO
ambasadorul frantei la primarie   La sediul Primăriei, ambasadorul Franţei a fost primit de viceprimarul Gigi Matei şi de alţi reprezentanţi ai administraţiei locale municipale. Cu această ocazie, viceprimarul Matei a făcut lobby pe lângă diplomatul din Hexagon, pentru ca potenţialii investitori francezi să îşi deschidă unităţi de producţie, în Râmnicu Vâlcea şi în viitoarea Zonă Metropolitană.
   Viceprimarul a adus drept argumente infrastructura de calitate, specializarea înaltă a personalului şi sprijinul din partea administraţiei. La finalul întâlnirii, ambasadorul Franţei a scris în Cartea de Aur a Primăriei un mesaj prin care îşi exprimă speranţa că acest eveniment va deveni punctul de plecare pentru o serie de relaţii culturale şi economice fructoase între municipiu şi administraţii şi firme franceze.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu