luni, 29 aprilie 2013

Pieţele şi unităţile alimentare din judeţ verificate de DSVSA Vâlcea

Directorul executiv al Direcţiei Sanitare Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vâlcea, doctor Mihai Gabriel Miclea a prezentat prefectului de Vâlcea, Mircea Nadolu, un raport pe luna aprilie 2013 cu privire la obiectivele, principiile şi cadrul legislativ specific problematicii referitoare la siguranţa alimentară a produselor
WWW.EUROVALCEA.RO
Mihai Gabriel Miclea   În luna aprilie 2013, pentru supravegherea pieţei, DSVSA Vâlcea a procedat la inspectarea a 23 depozite frigorifice, 13 unităţi de reambalare, 7 pieţe en gros, 539 abatoare, 600 unităţi de procesare, 208 exploataţii de animale, 15 unităţi de procesare a laptelui şi 4 centre de ambalare a ouălor.





citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu