marți, 18 decembrie 2012

Atentat produs la Grupul Scolar Economic "Justinian Marina" din Baile Olanesti!

Mioara Viorica ANDRIANU (fosta STAN) a folosit un spray paralizant, în mijlocul unei clase de copii de numai 6 ani, ameninţându-şi cu moartea "rivala"!
   Luni, 17 decembrie 2012, în jurul orei 13.30, la Grupul Şcolar Economic "Justinian Marina" din Băile Olăneşti, copiii şi părinţii acestora, prezenţi la festivitatea dedicată serbărilor de iarnă, au fost îngroziţi de o femeie care şi-a pierdut minţile, aceasta folosind un spray paralizant împotriva Mariei Luminiţa Anghel. "TE OMOR!", a rostit Mioara Viorica Andrianu (Stan) (în imagine - primită de la un martor) şi a acţionat dispozitivul de autoapărare folosindu-l precum o armă fără să ţină cont de copiii cu vârsta de numai 6 ani, aceştia fiind sufocaţi de gazul care a umplut sala de clasă.

   Părinţii şi-au luat copiii în braţe şi au fugit cât au putut de repede afară din sală. După ce încăperea a fost aerisită timp de aproape 40 de minute, micuţii din Grupa pregătitoare, cu ochii înlăcrimaţi şi iritaţi de gaz, au continuat festivitatea susţinând un spectacol minunat, în aplauzele părinţilor şi ale invitaţilor. Bezmetica care a produs atentatul a continuat să asiste la serbare fără nici un gram de ruşine. Un poliţist chemat să asigure un climat normal, a urmărit desfăşurarea evenimentului.


   La scurt timp după incident, Maria Luminiţa Anghel, victima agresoarei, a ajuns la Spitalul de Urgenţe Râmnicu Vâlcea de unde ulterior a fost trimisă la Spitalul nr. 2 unde i s-a aplicat un tratament de specialitate. Mâine aceasta se va deplasa la Bucureşti pentru investigaţii mai ample, pentru că există suspiciunea unei leziuni neurologice.

   Mioara Viorica Andrianu (fosta Stan) s-a făcut remarcată prin relaţiile apropiate pe care le are cu un individ cunoscut ca fiind ADY CASIERUL. Cu toate că aceştia se pare că şi-au oficializat recent relaţia la ofiţerul stării civile, proaspăta doamnă Andrianu este deranjată de relaţia de concubinaj pe care o are Maria Luminiţa Anghel cu fostul ei soţ.
În mod cert, dincolo de orice poveste, gelozia nu justifică astfel de acţiuni iresponsabile, care pun în pericol vieţile unor copii nevinovaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu