joi, 13 decembrie 2012

Ramnicu Valcea - Adapostul din Feteni in atentia Asociatiei ”A doua sansa”

Asociaţia ”A doua şansă” va avea acces în Adăpostul de la Feţeni pentru verificarea modului în care sunt îngrijiţi câinii
WWW.EUROVALCEA.RO
   Întâlnirea de miercuri de la amiază dintre conducerea Primăriei municipiului, reprezentanţii Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân şi Asociaţia ”A doua şansă” a stabilit o serie de noi măsuri referitoare atât la îmbunătăţirea activităţii serviciului de ecarisaj şi a funcţionării Adăpostului de la Feţeni, cât şi la îmbunătăţirea relaţiilor dintre administraţia locală şi asociaţia de protecţie animalelor.

   Astfel, s-a stabilit ca pe lângă programul de adopţii şi revendicări de la Adăpostul din Feţeni de două zile pe săptămână – marţea, între orele 11.00 - 13.00 şi joia, între orele 15.00 - 17.00 – în fiecare joi, între orele 13.00 – 15.00, membrii Asociaţiei ”A doua şansă” să poată avea acces în Adăpostul de la Feţeni pentru verificarea modului în care sunt îngrijiţi câinii şi pentru fotografierea lor în vederea postării pe reţele de socializare pentru creşterea numărului de adopţii.

citeste TOATĂ ŞTIREA în EUROVALCEA - click AICI

Un comentariu:

  1. Sa speram ca se opresc din a uciderea cainilor cu bata. Desi mi se pare suspect ca voluntarii nu au voie zilnic. In multe orase din tara voluntarii au acces zilnic si nu incurca pe nimeni cu nimic, doar ajuta. Doar daca se comit ilegalitati se limiteaza accesul.

    RăspundețiȘtergere