miercuri, 21 noiembrie 2012

Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti va organiza examenul de rezidențiat în data de 25 noiembrie 2012.
WWW.EUROVALCEA.RO
universitatea de medicina si farmacie carol davila din bucuresti   Conform metodologiei examenului de rezidențiat, concursul se va desfǎșura ȋn București pentru posturile publicate în județele: Argeș, Brăila, București, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea și pentru locurile publicate în centrele universitare București și Constanța.

   Noutatea pe care o aduce sesiunea din noiembrie 2012 este aceea că se va organiza rezidențiat pe post și pentru spitalele clinice, nu doar pentru spitalele mici: “Hotărârea Ministerului Sănătăţii de a organiza rezidenţiat pe post şi în clinicile mari, este benefică. Ministerul Sănătăţii atrage, astfel, absolvenţii sau tinerii rezidenţi în centre universitare de renume, unde, în principiu, se aşteaptă a se găsi competenţă, dotare tehnică şi performanţă la nivelul actului medical, în aşa fel încât  rezidenţii să nu mai fie tentaţi să plece din ţară. Concursul pe post şi pe loc, organizat în centre universitare, are menirea de a mări numărul absolvenţilor de facultate, a celor care intră în rezidenţiat pentru a practica medicina în România”, a subliniat Acad. Dr. Ioanel Sinescu, Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu