duminică, 24 februarie 2013

Prima Gală a fundaţiei universitare "Carol I"

În Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti, în perioada 24 - 28 februarie 2013, va avea loc prima Gală a Fundaţiei Universitare „Carol I”, reînfiinţată după mai bine de şase decenii de inexistenţă
WWW.EUROVALCEA.RO
carol   „Acesta este primul eveniment de la reîfiinţarea Fundaţiei deoarece ne-am dorit să ieşim în spaţiul public doar în momentul când chiar putem arăta că am demarat mai multe proiecte valoroase şi că acestea se derulează cu succes,” a declarat conf. univ. dr. Mireille Rădoi, Director General al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”. „Ei bine, acest moment a sosit, iar la Gală sunt invitaţi membri ai mediului academic şi universitar, preşedinţi de companii şi personalităţi culturale de renume care sunt gata să susţină scopurile Fundaţiei.”
   Evenimentul va include un recital extraordinar al renumitei pianiste Ilinca Dumitrescu, alături de care va urcă pe scenă invitatul special al acesteia, fagotistul Vasile Macovei. De asemenea, vor fi prezenţe pe scenă Alexandra Otiman, Andreea Lupşor şi Mădălina Popîrţaru,cele trei şefe de promoţie din domeniile matematicii/informaticii, istoriei şi respectiv comunicării/relaţiilor publice care se bucură de burse de merit pentru aprofundarea studiilor, oferite de Fundaţie. Fundaţia Universitară „Carol I” a fost oficial reînfiinţată la dată de 4 aprilie 2012,la iniţiativa doamnei Mireille Rădoi, căreia i s-au alăturat alţi douăzeci de oameni hotărâţi să îşi asume o datorie de onoare, şi anume aceea de a recupera măcar o parte din prestigiul şi imensă valoare simbolică a generoasei instituţii iniţiale.

Citiţi TOT în WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu