vineri, 2 noiembrie 2012

Arme fara documente legale gasite intr-o casa din judetul Dolj - imagini video

Poliţiştii craioveni cercetează un bărbat în vârstă de 36 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în locuinţa acestuia fiind găsite mai multe arme de foc.

   Ieri, 1 noiembrie 2012, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova - Biroul Arme, Exploziv şi Substanţe Periculoase şi poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ – I.P.J. Dolj, în baza unor date şi informaţii ale ofiţerilor D.G.I.P.I., au descins la locuinţa lui B. Daniel, 36 de ani, din comuna Sălcuţa.

   La percheziţie, poliţiştii au găsit mai multe arme de foc şi muniţie, respectiv trei pistoale de calibru 9 mm, o armă de vânătoare, 140 cartuşe vânătoare şi 69 cartuşe neletale, o macetă cu lungimea de 70 cm, o sabie cu lungimea de 90 cm şi două hamuri cu toc pentru pistol.



   Din primele cercetări a rezultat faptul că armele şi muniţia erau deţinute fără drept, o parte dintre acestea suferind modificări prin care au fost transformate în arme letale. De asemenea, despre arma de vânătoare s-a stabilit că figura ca fiind sustrasă de pe teritoriul Greciei, aceasta avea o configuraţie care îi permitea disimularea cu uşurinţă.

   În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, pe numele celui în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Totodată, s-a dispus efectuarea expertizei balistice pentru armele identificate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu