joi, 15 noiembrie 2012

Gala internationala de box profesionist la CRAIOVA

Primăria municipiului Craiova este parteneră, în data de 29 noiembrie 2012, la un nou eveniment sportiv internaţional 
   WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO

gala internationala de box profesionist la craiova   După repunerea în circuitul sportiv naţional şi internaţional a Sălii Polivalente, Cetatea Băniei va găzdui o gală internaţională de box profesionist, în cadrul căreia campionul internaţional în versiunea WBC, românul Viorel Simion îşi va pune titlul în joc în faţa filipinezului, Ryan Sermona, gală organizată de Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box.

   Succesul Galei SuperKombat atrage, deja, ca un magnet organizatorii de evenimente sportive astfel că, în data de 29 noiembrie 2012, Sala Polivalentă va găzdui o gală internaţională de box, în cadrul căreia se vor disputa 6 partide.

Rudel Obreja, preşedintele Federaţei Române de Box:  ” 29 noiembrie Gală de box profesionist, gală internaţională cu main event Viorel Simion, clasat locul 4 în lume, contra lui Ryan Sermona, o luptă pentru tiltul mondial internaţional, în versiunea WBC. Vom mai avea alte 5 meciuri interesante şi vă pot spune că pe listă va fi şi Bogdan Dinu cel care a boxat în gala de la Montreal din 3 noiembrie. Eu sunt mai mult decât bucuros că putem organiza evenimentul la Craiova, mai ales că acest oraş a renăscut din punct de vedere al sportului, dar în aceiaşi măsură pentru că doamna primar se preocupă îndeaproape de sport, acest lucru a fost demonstrat. Nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru noi şi în continuare va fi o onoare pentru boxul românesc să venim la Craiova, într-un loc unde boxul are o tradiţie”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu