vineri, 30 noiembrie 2012

Aurel Vlădoiu şi Dan Niţu susţin proiectele primarului Mihai Ionescu, de la Cernişoara - judeţul VÂLCEA

Mihai Ionescu, primarul de la Cernişoara, i-a invitat pe locuitorii comunei sale la o întâlnire cu social-democratul Aurel Vlădoiu şi liberalul Remus Daniel Niţu, candidaţii USL pentru Camera Deputaţilor şi Senat în zona Horezu.
WWW.EUROVALCEA.RO
aurel vladoiu   Cu această ocazie, primarul Mihai Ionescu a ţinut un discurs scurt şi aplicat. În primele zece minute, cu argumente concrete, i-a convins pe cei aproximativ 500 de oameni prezenţi să nu voteze candidaţii ARD sau PP-DD la alegerile din 9 decembrie. Apoi, le-a explicat de ce este foarte important să se prezinte la urne şi să susţină Uniunea Social Liberală. La final, a vorbit despre Aurel Vlădoiu şi Dan Niţu, enumerând, în cazul fiecăruia, calităţile care îi recomandă pentru a reprezenta în Parlament comunitatea de la Cernişoara.

   În expunerea sa, viitorul senator Dan Niţu a insistat asupra măsurilor de sprijinire a agriculturii, care, în opinia sa, poate scoate România din criză. Aurel Vlădoiu a făcut referire la obiectivele de interes local pe care întregul USL şi le-a asumat. „Obiectivele primarului Mihai Ionescu sunt deopotrivă şi ale preşedintelui CJV Ion Cîlea şi ale noastre - candidaţii USL pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Concret, ne propunem să-l sprijinim pe primarul Mihai Ionescu să finalizeze lucrările la reţeaua de alimentare cu apă în satele Obârşia, Mădulari şi Cernişoara. De asemenea, vom face toate eforturile pentru a găsi resursele necesare continuării lucrărilor la sistemul de canalizare. De altfel, acesta este un obiectiv prioritar al Guvernului Ponta, interesat să dezvolte satul românesc. Dorim, totodată, să asfaltăm 7 kilometri de drumuri comunale şi săteşti şi să amenajăm un centru de colectare a fructelor. Am şi găsit o soluţie în acest sens, împreună cu Robert Dican. Mai avem o idee, pe care am discutat-o deja şi cu doamna Cârciumaru. Vrem să preluăm acea clădire de lângă primărie, care a aparţinut Cooperaţiei şi să înfiinţăm un complex de prestări servicii. Acolo, se poate face o croitorie, un atelier meşteşugăresc. Se pot desfăşura multe alte activităţi, sigur, şi în funcţie de meseriile stăpânite de localnici”, a spus deputatul PSD Aurel Vlădoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu