joi, 15 noiembrie 2012

Restrictii de circulatie in Ramnicu Valcea, pe bulevardul Tudor Vladimirescu

Începând cu data de 15 noiembrie 2012, în zona pasajului în construcţie peste calea ferată de pe bulevardul Tudor Vladimirescu se impun o serie de restricţii de trafic auto ca urmare a efectuării unor lucrări de forare la un pilon în vecinătatea staţiei de carburanţi Petrom SA.
WWW.EUROVALCEA.RO

restrictii de circulatie pe bulevardul tudor vladimirescu   Astfel, pe strada Ion Referendaru traficul auto se poate desfăşura pe direcţia Nord – Sud doar până la staţia de carburanţi Petrom SA (asigurându-se accesul la această staţie), unde s-a creat posibilitatea efectuarea virajului de întoarcere pe aceeaşi arteră de circulaţie. Totodată, se admite accesul de pe strada Ferdinand pe direcţia Nord – Sud, la intersecţia cu bd. Tudor Vladimirescu putându-se efectua doar virajul la stânga, cu ieşire spre podul peste râul Olt.

   Dinspre Calea Bucureşti, pe direcţia Est-Vest, pe podul peste râul Olt, la intersecţia cu str. Ferdinand este obligatorie efectuarea virajului la dreapta. Restricţia de circulaţie a tirurilor pe podul peste râul Olt rămâne în vigoare, accesul acestora în oraş în vederea efectuării operaţiunilor vamale făcându-se din zona de Sud a oraşului, de la intersecţia DN7 cu DN67, pe strada Ştrandului, strada Ostroveni, strada Nicolae Iorga, bd. Tineretului, sens giratoriu Kaufland, str. Gib Mihăescu, strada Ion Referendaru şi retur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu