joi, 21 martie 2013

Acţiune de împădurire la Feţeni, susţinută de primarul Emilian Frâncu

Primarul Emilian Frâncu şi prefectul judeţului Vâlcea, Mircea Nadolu au participat la o acţiune de împădurire şi au verificat lucrările de extindere cu încă 20 de padocuri a Adăpostului de câini de la Feţeni
WWW.EUROVALCEA.RO
impadurire si spati de caini   Miercuri, 20 martie 2013, primarul Emilian Frâncu şi prefectul judeţului, Mircea Nadolu, au participat la o acţiune de împădurire a unei suprafeţe de 6,8 hetare în zona Feţeni, realizată de silvicultori împreună cu voluntari. Terenul în cauză, pe care se vor planta 35.00 de puieţi de foioase, a fost cedat de municipalitate Direcţiei Silvice Vâlcea în schimbul unei suprafeţe de aproximativ 13.000 metri pătraţi pe care această direcţie i-a deţinut în zona afectată de extinderea spre Sud a bulevardului Dem Rădulescu, până la intersecţia cu DN 67.
   Zona Feţeni - Săliştea Nouă rămâne în atenţia municipalităţii în vederea asfaltării drumurilor rămase nemodernizate şi prin alte amenajări care să crescă confortul locuitorilor de aici. Primarul a mai verificat şi lucrările de extindere cu încă 20 de padocuri a Adăpostului de câini de la Feţeni. Noile padocuri vor creşte cu încă 100 capacitatea actuală de aprope 300 de exemplare a Adăpostului de la Feţeni.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu