miercuri, 27 martie 2013

Teatrul ARIEL din Râmnicu Vâlcea şi-a îmbogăţit recent repertoriul cu două piese

Două piese sunt foarte bine primite de publicul din Râmnicu Vâlcea: ”Căsătoria”, de N.V. Gogol, în regia lui Aurel Palade, şi ”A fost odată...”, după scenariul şi în regia lui Ştefan Ruxanda - Aceste reprezentaţii din cursul lunii martie se adaugă altor premiere puse în scenă de ansamblul dramatic de la debutul stagiunii în curs.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
teatrul ariel   Printre proiectele din agenda pe anul în curs se numără şi o nouă ediţie a Festivalului de Teatru ”Ariel Inter Fest”, ce urmează a se desfăşura, ca şi ediţiile anterioare, în cadrul Zilelor Imnului Naţional de la sfârşitul lunii iulie 2013. Administraţia locală continuă să sprijine puternic activitatea Teatrului Municipal ”Ariel”, printre măsurile din această perioadă numărându-se realizarea unei scene rotative la sala ”Ostroveni”, achiziţionarea unui sistem performant audio-video, sau montarea sistemului de proiecţie 3D la Cinematograful ”Ostroveni”.
   Cu ocazia Zilei Internaţionale a Teatrului - sărbătoare care a fost creată în anul 1961, la Viena, cu ocazia celui de-al nouălea Congres Mondial al Institutului Naţional de Teatru - primarul Emilian Frâncu transmite un salut plin de respect tuturor actorilor vâlceni, asigurându-i, totodată, de sprijinul permanent al conducerii Primăriei pentru toate proiectele culturale menite să îmbogăţească comunitatea locală.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu