joi, 21 martie 2013

Comunicat de presă sub semnul întrebării, emis de Consiliul Naţional al Elevilor

Marți, 20 martie 2013, Consiliul Naţional al Elevilor a emis un comunicat de presă prin care condamnă "acţiunile de discriminare din rândul liceenilor din Covasna". Contactată telefonic de redacția noastră, Iulia Miron, președintele CNS, ne-a declarat că acest comunicat are în vedere "un caz singular". În mod ciudat mesajul face referire la "acțiunile de discriminare desfăşurate de elevii și de cadrele didactice aparţinând minorităţilor naţionale".
WWW.EUROVALCEA.RO
Comunicat de presa sub semnul intrebarii   Cu toate că CNE se consideră ca fiind reprezentant al 3.200.000 de elevi din România, indiferent de etnie, comunicatul transmite un mesaj xenofob care pune sub semnul întrebării activitatea Consiliului Naţional al Elevilor. Publicăm comunicatul, însoțit de declarațiile unor oficiali din Covasna cu privire la situația din Liceul Kőrösi Csoma Sándor.
COMUNICAT DE PRESĂ
Consiliul Naţional al Elevilor condamnă acţiunile de discriminare din rândul liceenilor din Covasna 
   Consiliul Național al Elevilor condamnă acțiunile de discriminare desfăşurate de elevii și de cadrele didactice aparţinând minorităţilor naţionale față de eleva româncă Sabina Elena din judeţul Covasna, acţiuni care contravin Constituţiei României şi drepturilor fundamentale ale omului.
   Consiliul Național al Elevilor consideră că este inadmisibil ca într-un liceu din România o elevă de clasa a IX-a să fie mustrată, jignită, pusă la colț și amenințată de către colegii ei care aparțin unei minorități naționale, profesorul diriginte și chiar conducerea școlii pentru faptul că a “îndrăznit” să poarte o banderolă cu tricolorul României!

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu