luni, 25 martie 2013

Contractarea de împrumuturi din vărsăminte de privatizare

2013, termen limită pentru contractarea de împrumuturi de către unităţile administrativ-teritoriale
WWW.EUROVALCEA.RO
Contractarea de imprumuturi din varsaminte de privatizare   DGFP Vâlcea reaminteşte că, potrivit prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 3/2013 privind reglementarea unor măsuri pentru reducerea unor arierate din economie, alte măsuri financiare, precum şi modificarea unor acte normative, unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale pot solicita Ministerului Finanţelor Publice, până la 29 martie 2013, contractarea de împrumuturi din vărsăminte de privatizare.
   Unităţile/Subdiviziunile administrativ-teritoriale care înregistrează arierate faţă de furnizorii de bunuri, servicii şi lucrări, pot solicita de la Ministerul Finanţelor Publice, până la data de 29 martie 2013, contractarea de împrumuturi din vărsăminte din privatizare, înregistrate în contul curent general al Trezoreriei Statului, cu termen de rambursare de maximum 5 ani.
   Împrumuturile se acordă cu o rată a dobânzii situată la nivelul ratei dobânzii de politică monetară practicate de Banca Naţională a României, în vigoare la data acordării împrumutului. Arieratele înregistrate în contabilitatea instituţiilor publice finanţate parţial din bugetul local şi a spitalelor publice din reţeaua autorităţilor administraţiei publice locale sunt numai arieratele aferente cheltuielilor care pot fi finanţate din bugetele locale.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu