miercuri, 27 martie 2013

Relocarea unor clădiri din Copăceni sub lupa deputatului vâlcean Aurel Vlădoiu

„Mai multe clădiri din comuna Copăceni trebuie să treacă în administrarea Consiliului Judeţean” susţine deputatul Vlădoiu într-o interpelare transmisă ministrului Economiei
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
aurel vladoiu   Zilele trecute, deputatul vâlcean Aurel Vlădoiu a adresat lui Varujan Vosganian - ministrul Economiei o interpelare privind relocarea unor clădiri din comuna Copăceni. „Ca urmare a restituirii către foştii proprietari a unor imobile care aveau destinaţie socială, judeţul Vâlcea se confruntă în prezent cu o acută lipsă de spaţii în acest domeniu. În demersurile întreprinse de către factorii de răspundere din judeţ în vederea depistării unor locaţii care să se preteze în a fi transformate în centre sociale au fost depistate mai multe imobile, nefolosite sau folosite într-o mică măsură, pe teritoriul comunei Copăceni.
   Aceste obiective se află în patrimoniul S.C. Exploatarea Minieră de Carieră Berbeşti - Societatea Naţională a Lignitului Oltenia S.A. Târgu Jiu. Este vorba despre: grup social administrativ, p+3E, suprafaţa desfăşurată 2672 m.p., valoare inventar 264.416 lei; bloc de intervenţii, p+2E, 24 apartamente, suprafaţă desfăşurată 1149 m.p., valoare inventar 12.812 lei (investiţie în curs).

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere