miercuri, 20 martie 2013

Trupa de saltimbanci şi sperietoarea pentru lăstuni

Morişca lumii nu se opreşte, ziarele scriu, hoţii îi învaţă pe morari să macine cu autoritatea celor care împart făina, eu pornesc din nou prin mulţime, e impresionantă viaţa în mijlocul inamicilor
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
maria diana popescu   Sub lupa practicienilor chitiţi pe comersanţii de piei, la fel ca privirea unei copile spre primul flăcău chipeş întîlnit, actuali şi foşti parlamentari, cincisprezece la număr, sînt cercetaţi penal pentru „conflict de interese”. Ce muzică uşoară! În plus, reţeaua penalităţilor se îmbogăţeşte cu două exemplare din judecătorie, vîndute pe 150.000 de euro bucata. Culmea Justiţiei, însă, cele două judecătoare înapoiau şpaga inculpatului, dacă acesta nu era eliberat. Precum vedem, corupţia are şi ea morala ei! Somnul omenirii e profund, la doi ani după izbucnirea revoltelor, răvăşită complet, Siria  înregistrează peste 70 de mii de morţi şi peste un milion de refugiaţi.
   Obama, de frică, vrea să transforme Iranul în sperietoare pentru lăstuni şi turişti, cică tot de frică, la noi, iarba viitorului a fost cosită de tovarăşii de punte,  Rusia joacă dur şi reocupă poziţiile de forţă la Chişinău, iar pînă la urmă Europa ne va trimite, la fel ca în Grecia, trupa de saltimbanci, Task Force România. Dacă Puterii de la Bucureşti îi trece prin cap să accepte experimente şi torturi noi pentru popor, înseamnă că s-au vîndut cu totul intereselor străine, şi nu au alt scop decît să-şi conserve puterea pînă la moartea capitalismului. Task Force România ar însemna pierderea definitivă a suveranităţii, dar şi o armă permanent îndreptată spre noi.

citeşte TOT CLICK  AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu