luni, 25 martie 2013

Incendiu la fabrica de mobilă MAROLA, din Râmnicu Vâlcea

Joi, 21 martie 2013, la ora 18.17, Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit pe strada Straubing, pentru stingerea unui incendiu produs la depozitul fabricii de mobilă MAROLA SRL.
WWW.EUROVALCEA.RO
Incendiu   Până la stingerea incendiului, au ars şi s-au degradat aproximativ 50 mp. din structura de lemn a acoperişului depozitului, 400 mp de rigips, aproximativ 300 mp de parchet, din lemn, cinci corpuri de mobilă, două birouri, două scaune şi o canapea.
   După aproximativ 20 de minute de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte bunuri situate în apropiere. Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanşat de la coşul pentru evacuarea fumului neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile din componenţa acoperişului. Conform primelor estimări, valoarea pagubelor totalizează aproximativ 20.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate circa 200.000 de lei.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere