sâmbătă, 30 martie 2013

Simularea examenului de admitere la UMF “Carol Davila”

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti împreună cu Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti organizează pe data de 25 mai 2013, simulări pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicină Generală din cadrul U.M.F. “Carol Davila”, respectiv Facultatea de Medicină Dentară.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Elevii care doresc să afle care sunt şansele de a fi admişi la cea mai prestigioasă universitate de medicină şi farmacie din ţară se pot înscrie începând cu data de 1 aprilie 2013 până la data de 9 mai 2013 la Simularea Examenului de Admitere la Medicină Generală. Organizată de  Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti, simularea doreşte să vină în ajutorul studenţilor prin crearea unui cadru în care viitorii studenţi să îşi poată da seama cât de pregătiţi sunt, dacă se încadrează în timp sau dacă pot face faţă cu succes emoţiilor examenului.

citeste TOT articolul - CLICK  aici

Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere