joi, 28 martie 2013

Videoconferinţă la Prefectura OLT

Astăzi, 26 martie 2013, orele 15.00, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt, a avut loc o videoconferinţă condusă de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, la care au participat membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, constitutit la nivelul Instituţiei Prefectului.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
   Liviu Dragnea a făcut un bilanţ al activităţilor desfăşurate în ultimele două zile, subliniind faptul că la nivel de Instituţia Prefectului – Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a acţionat bine conform planului de măsuri în vigoare, nu s-au înregistrat situaţii deosebite, drumuri blocate, persoane sau mijloace de transport înzăpezite.
   Măsura închiderii cursurilor şcolare, luată la nivelul mai multor judeţe, s-a dovedit a fi o măsură bine venită, evitându-se astfel probleme deosebite care ar fi apărut dacă microbuzele de transport elevi ar fi rămas înzăpezite. S-a ridicat Codul Portocaliu şi a rămas valabil în continuare COD GALBEN de ninsoare pentru tot teritoriul ţării. Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă funcţionează în continuare până mâine 27 martie 2013.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu