duminică, 24 februarie 2013

Accident rutier mortal produs la Călimăneşti - imagini şocante

Duminică, 24 decembrie 2013, ora 00.45, la Călimăneşti, cinci tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în care a fost implicat un microbuz unde se afla şi Dragoş Nichifor, cunoscut pe scenă ca fiind rapperul Grasu XXL
WWW.EUROVALCEA.RO
Accident calimanesti 24 feb 2013   Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au constatat că Alexe Constantin, de 27 de ani, din comuna Berislăveşti, în timp ce conducea un autoturism Opel, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, la km 190, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo rutiere, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei autoturismului şi a intrat în coliziune cu un autovehicul marca Volkswagen, condus din sens opus de Stăncescu Ovidiu, de 28 ani, din municipiul Bucureşti.

   În urma impactului a rezultat decesul celor cinci persoane aflate în autoturism, tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani. Astfel şi-au pierdut viaţa, Octavian Dobriţoiu de 21 ani, din Olanu, student la Sibiu,  Nate Ioana, de 19 ani - alături de fratele său Nate Răzvan de 23 ani, din Berislăveşti, Poteraş Ioana de 21 ani, din Călimăneşti, şi Alexe Constantin de 27 ani, din Berislăveşti. Cele 3 persoane din microbuz, Dragoş Nichifor (Grasu XXL), Mihai Ghiborcea şi Ovidiu Stăncescu, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea cu traumatisme minore, şoferul prezentând o fractură a umărului. Grasu XXL s-a ales cu un traumatism cranio-facial. La scurt timp cei trei au solicitat să părăsească spitalul.

vezi IMAGINI ŞOCANTE - click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu