vineri, 22 februarie 2013

Bătaie cu pumni, picioare, cuţite şi bastoane, în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea

Tânăr agresat de doi indivizi în dreptul Blocului S3 din cartierul Ostroveni - Râmnicu Vâlcea
WWW.EUROVALCEA.RO
   Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea care se aflau în  misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul Râmnicu Vâlcea, au observat în jurul orelor 14.30, în timp ce se deplasau pe strada Calea lui Traian, în dreptul Blocului S3, doi tineri care îl agresau un alt tânăr, cu un baston telescopic.

   Oamenii legii au intervenit pentru stoparea agresiunii şi imobilizarea agresorilor, identificaţi în persoana lui M. Mădălin de 22 de ani şi a lui D. Marcel 31 de ani, ambii din Râmnicu Vâlcea, care l-au lovit cu bastonul telescopic, pumnii şi picioarele pe D. Marius de 19 ani din localitatea Şuşani, judeţul Vâlcea, provocându-i acestuia leziuni în zona feţei şi a capului. La controlul corporal preventiv efectuat de către jandarmi, asupra M. Mădălin, care a recunoscut că bastonul telescopic îi aparţine, a fost găsit şi un cuţit tip briceag având lungimea totală de 16,5 cm, cu lama de 7 cm lungime şi 1,5 cm lăţime.


   Jandarmii le-au întocmit celor doi agresori dosare conţinând acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal şi „ portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejduii viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a cuţitului, pumnalului, boxului, şişului, castetului, a obiectelor fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”, faptă prevăzută şi pedepsită de lege.

   Dosarele cauzei, conţinând actele premergătoare de constatare întocmite, au fost înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu