joi, 28 februarie 2013

Ziua Protecţiei Civile sărbătorită la Râmnicu Vâlcea

Astăzi, 28 februarie 2013, se împlinesc 80 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România. În acest context, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al judeţului Vâlcea a organizat de la ora 11.00, la Teatrul Anton Pann, un simpozion pentru a marca evenimentul
WWW.EUROVALCEA.RO
   În cadrul evenimentului au fost prezentate mesaje de felicitare adresate din partea oficialităţilor centrale şi locale. Totodată au fost trecute în revistă cele mai importante momente de la infiinţarea Protecţiei Civile în 1933.  La eveniment au fost prezente şi oficialităţile locale. "Am deosebita onoare de a participa la acest eveniment deosebit a împlinirii 80 de ani. La mulţi ani!", le-a transmis celor prezenţi Prefectul de Vâlcea, Mircea Nadolu.  Primarul Râmnicului, Emilian Frâncu a declarat că  este mulţumit de colaborarea care a avut-o cu Potecţiea Civilă şi a dorit structurilor civile mult succes, urându-le un sincer La mulţi ani".
   Din partea Consiliului Judeţean Vâlcea, a fost prezent Ion Cherescu - membru al Crucii Roşi, filiala Vâlcea. Acesta a declarat: "Intervenţiile curajoase au fost posibile datorită intervenţiei Consiliului Judeţean, din punct de vedere financiar, cum ar fi donarea unei autospeciale pentru descarcerare şi 2 autoutilitare cu spumă. Le transmitem cele mai sigure urări de bine!".

citeşte TOT în WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu