joi, 28 februarie 2013

Mărţişoare create de copii, cumpărate de jandarmii olteni în scop caritabil - imagini

Astăzi, 28 februarie 2013, în prag de Mărţişor, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a avut loc o activitate în cadrul căreia copii de la Grădiniţa nr. 3 “Spiru Vergulescu” Slatina au expus o colecţie de mărţişoare, create de ei.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Cei mici s-au mobilizat şi au lucrat mărţişoare tradiţionale, pe care le-au oferit spre vânzare jandarmilor, în scop caritabil. Pe timpul întâlnirii cu jandarmii, vestitorii primăverii au cântat şi au recitat poezii. Munca le-a fost răsplătită, creaţiile lor bucurându-se de aprecierea jandarmilor care le-au cumpărat cu mare drag.
   Banii obţinuţi din vânzarea mărţişoarelor vor ajunge la elevii Şcolii Speciale din Balş, acţiunea celor mici făcând parte din proiectul “Oferă un mărţişor şi ajuţi un copil special”, iniţiat de Inspectoratul Şcolar, în colaborare cu Strategia Naţională de Acţiune Comunitară.
   Acţiunile organizate de Jandarmeria Olt cu ocazia Zilei Mărţişorului vor continua în data de 1 martie 2013, când la sediul unităţii, în cadrul unei activităţi festive, vor fi felicitate angajatele unităţii, iar echipaje de jandarmi vor oferi în jurul prânzului, flori şi mărţişoare femeilor din municipiul Slatina.

detali pe WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu