miercuri, 20 februarie 2013

Meteoriţi, păianjeni şi medalii

De bună seamă se întîmplă ceva în Univers, căci pe Pămînt viaţa imită ficţiunea! Deşi scenele par din filmele lui Hitchcock, în oraşul brazilian Santo Antonio da Platina a plouat cu păianjeni uriaşi. Biologii declară că ar fi vorba de un fenomen natural
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
maria diana popescu   La fel de naturală să fie oare prima demisie papală după şase sute de ani de la cea canonică a papei Grigorie XII în 1415? Încă mai cheltuiesc întrebări esenţiale şi mă gîndesc cu groază la stîncile căzute din cer peste Rusia. Un meteorit de 10 tone a intrat în atmosferă cu viteza de 15-20 km/secundă şi a explodat violent la o altitudine de 30-50 km. Trei cratere uriaşe s-au format în zona Chelyabinsk, în urmă prăbuşirii fragmentelor. Conform publicaţiei „Russia Today”, suflul exploziei a spart geamurile sediului Itar-Tass din centrul oraşului, peretele unei uzine s-a prăbuşit şi 500 de oameni au fost răniţi. Tot de teama meteoriţilor, britanicii au palmat cioara lor vopsită în chip de vacă, arătînd cu degetul spre abatoarele româneşti. Scandalul cărnii de cal, tras la indigo cu cel al castraveţilor contaminaţi cu E. coli, cînd România a înregistrat pagube de milioane de euro, ar putea aduce prejudicii de imagine producătorilor români.
   Pe seama noastră rîd curcile din regat, dar şi cei mai buni prieteni care controlează cultele, milităria, industria şi resursele (vorba vine „prieteni”: ei nu dau un dolar pe noi). Cum extratereştrii le-au interzis să mai facă experimente şi aventuri pe Lună, momentan trag cu praştia în meteoriţi, dar fermi pe poziţia de acaparare. Armele aduc bani buni şi-ar însemna să rămînă fără aer dacă, spre absurd, extratereştrii le-ar confisca armamentul de pe unde îl au pitit. Mitralierele, rachetele, bombele şi dronele sînt viaţa lor. Şi, uneori, de ochii lumii, Biblia!

citeşte TOT pe WWW.VOCE-OLTENIEI.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu