vineri, 15 februarie 2013

Concurs de desene la Horezu

În perioada 11-15 februarie 2013, în oraşul Horezu a avut loc etapa zonală a concursului de desene şi pictură adresat elevilor din ciclurile de învăţământ I-VIII, cu tematica “PROTECŢIA CIVILĂ, PROTECŢIA CELOR FĂRĂ ARME - ARC PESTE TIMP 1933 -2013”
WWW.EUROVALCEA.RO
Concurs de desene la Horezu   Primăria oraşului Horezu, Liceul “Constantin Brâncoveanu” şi Casa de cultură, şi-au propus ca, prin organizarea concursului, să marcheze aniversarea a 80 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile din România. Pornind de la atribuţiile protecţiei civile privind pregătirea populaţiei in situaţii de urgenţă, un rol important avându-l educaţia copiilor, organizatorii au reuşit să stimuleze participarea unui număr mare de elevi de la şcolile şi Clubul Copiilor din oraşul Horezu, precum şi de la şcolile generale din comunele: Costeşti, Cernişoara, Bărbăteşti, Oteşani, Slătioara, Stroeşti, Tomşani şi Vaideeni. Lucrările executate de elevi au fost expuse în holul Casei de Cultură Horezu.
   Astăzi, în prezenţa Primarului oraşului Horezu, Ilie Fârtat, a reprezentanţilor unităţilor şcolare participante la concurs şi a reprezentanţilor structurilor de apărare civilă de la nivelul localităţii Horezu, au fost desemnaţi câştigătorii concursului. La gategoria elevi ciclul primar:

citeşte TOATĂ ştirea în WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu