joi, 14 februarie 2013

Zgârcenia Guvernului Ponta

„Declaraţii de război” pentru binele tuturor românilor: peste 90 de amendamente la bugetul pe anul 2013, 5 luări de cuvânt în plen şi 4 interpelări ale miniştrilor
scris de Andreea PAUL
WWW.EUROVALCEA.RO
andreea paul   Când ai nelămuriri, întrebi. Este calea spre cunoaştere. În calitate de parlamentari, instrumentul interpelărilor ne stă la îndemână pentru a cere socoteală, în numele românilor, pentru modul în care cei aflaţi la putere conduc ţara. Prima interpelare parlamentară din acest mandat îmi aparţine. Premierul Ponta este solicitat să îşi prezinte viziunea asupra viitoarei reprezentativităţi electorale în Parlamentul României. Această interpelare a fost urmată de alte trei.

   Cât de zgârcit cu ziua de mâine a românilor este Bugetul Ponta II! – am spus până astăzi. A trecut timpul declaraţiilor şi consider că este de datoria mea să arăt care sunt căile, soluţiile la îndemână pentru bunăstarea românilor. Am depus peste 90 de amendamente la bugetul pe anul 2013, care au în vedere măsuri ferme pentru a stimula creşterea economică şi crearea de locuri de muncă. Sunt peste 90 de amendamente, peste 90 de „declaraţii de război” pentru binele tuturor românilor, nu doar a clientelei de partid. La acestea se adauga cele 5 luări de cuvânt în plen şi 4 interpelări ale miniştrilor.

citeşte TOT în WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu