vineri, 8 martie 2013

Cum să devii angajat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

În speranţa că informaţiile de mai jos vă vor stârni interesul şi doriţi să aflaţi mult mai multe lucruri despre activitatea de prevenire şi stingere împotriva incendiilor mai ales dacă vă aflaţi la vârsta la care vă gândiţi la meseria pentru care aţi dori să vă pregătiţi
WWW.EUROVALCEA.RO
ISU masina pompieri   Pentru a deveni cadru militar (ofiţer, maistru militar sau subofiţer), se pot urma cursurile: Academiei de Poliţie „Alex. Ioan Cuza” - Facultatea de Pompieri din Bucureşti sau Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,PAVEL ZĂGĂNESCU” Boldeşti Facultatea de Pompieri din Bucureşti este o instituţie militara de învăţământ superior din cadrul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, cu durata de şcolarizare de 4 ani – cursuri de zi, în specializarea Instalaţii pentru construcţii – pompieri.
   Şcoala Militară de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă ,,PAVEL ZĂGĂNESCU” Boldeşti este organizata si funcţionează ca instituţie de învăţământ postliceal, cu durata de şcolarizare de 2 ani – cursuri de zi. Ea formează maiştri militari auto si subofiţeri pompieri.

citeste TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu