marți, 15 ianuarie 2013

Accident rutier mortal produs în Stolniceni, judeţul Vâlcea

Astăzi, 15 ianuarie 2013, în jurul orei 07.50, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea.
WWW.EUROVALCEA.RO
Accident la Stolniceni   În urma deplasării la faţa locului, echipa operativă a constat că C. Cătălin, de 18 ani, din oraşul Băbeni, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen pe DN 64, în localitatea Stolniceni, pe banda 2 de mers, din direcţia Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea şi la km 107, nu s-a angajat corespunzător la schimbarea benzii(de pe banda 2 pe banda 1) şi a acroşat cu partea lateral dreapta spate autoturismul Opel Astra, condus de R. Ion, de 18 ani, din comuna Şirineasa, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe banda 1 de mers.

   Ca urmare a impactului, C. Cătălin a pierdut controlul volanului, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă în direcţia sa de mers şi l-a accidentat mortal pe G. Ion, de 63 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se deplasa în calitate de pieton pe acostament. După impact, conducătorul auto, C. Cătălin şi-a continuat direcţia de deplasare aproximativ 100 m. după care s-a răsturnat cu autoturismul pe plafon, în afara părţii carosabile, rezultând rănirea gravă a lui P. Daniel, de 19 ani, din comuna Mihăeşti, pasager dreapta faţă în autoturismul marca Volkswagen, care a fost diagnosticat cu fractură de rotulă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu