joi, 24 ianuarie 2013

Suspecţi de furt identificaţi de poliţiştii din Amărăşti şi Mădulari - judeţul Vâlcea

La începutul lunii ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au fost sesizaţi  cu privire la faptul că trei persoane necunoscute au sustras dintr-o locuinţă mai multe bijuterii din aur şi un aparat foto.
WWW.EUROVALCEA.RO
   O echipă operativă, deplasată la faţa locului, a constatat că persoanele necunoscute au fost invitate de partea vătămată în curte pentru a le vinde băuturi alcoolice şi profitând de neatenţia acesteia una din persoane a pătruns în sufrageria casei de unde au sustras bijuterii şi un aparat foto, după care au plecat cu un autovehicul marca Opel. Prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 6000 lei. Poliţiştii efectuând cercetări în vederea identificării autorilor.

   Marţi, 22 ianuarie 2013, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Amărăşti şi ai postului de Poliţie Mădulari au condus la sediul poliţiei un grup de doi bărbaţi şi 4 femei, identificaţi pe raza comunei Mădulari, care aveau un comportament suspect. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, de către poliţiştii din cadrul BirouluiInvestigaţii Criminale Drăgăşani s-a stabilit că T. Elvira, de 33 de ani, V. Ioana, de 45 de ani şi B. Florin, 43 de ani, toţi din municipiul Craiova, judeţul Dolj, sunt principalii suspecţi de comiterea furtului comis la începutul lunii, fiind recunoscuţi şi de partea vătămată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu