sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Preotul Octavian Stănciulescu şi-a pierdut viaţa într-un grav accident produs la Ioneşti - VÂLCEA

Preotul Octavian Stănciulescu a fost preot slujitor la Parohia „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea.
WWW.EUROVALCEA.RO
accident   Vineri, 11 ianuarie 2013, în jurul orei 11.50, Paul Octavian Stănciulescu, în vârstă de 36 ani, preot slujitor la Paraclisul Arhiepiscopal „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism marca Skoda pe DN 64, la Ioneşti, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă şi a lovit frontal un stâlp din beton care susţine limitarea de gabarit. În urma impactului, preotul a decedat, ulterior fiind transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea.
   Părintele Paul Octavian Stănciulescu s-a născut la 1 aprilie 1976 în satul Ciumagi, comuna Lădești, județul Vâlcea. A absolvit Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea în anul 1996 şi Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu în anul 2000 şi a fost hirotonit preot în data de 1 aprilie 2001 pe seama Parohiei Momotești-Drăgășani, ca preot II.

2 comentarii:

  1. "din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului"
    Parintele nu era un om iresponsabil cum s-ar putea trage concluzia din exprimarea de mai sus. De ce nu se spune nimic de faptul ca soseaua era acoperita cu polei sau ca este posibil sa i se fi facut rau si sa fi pierdut controlul masinii?
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  2. cine a realizat acest articol e un idiot...Parintele Paul mi-a fost foarte apropriat si il cunosc destul de bine si nici o data nu suporta sa mearga cu viteza la volan....si de ce nu specificati ca din cauza poleiului cum este in raportu politiei????

    RăspundețiȘtergere