sâmbătă, 12 ianuarie 2013

„Starea națiunii” de Victor Ponta se numește de fapt „Starea Națiunii mințite de Victor Ponta”

5 recomandări pentru actualul Guvern ca sa nu avem în curând raportul „Starea Națiunii Dezamăgite și Abandonate”
WWW.EUROVALCEA.RO
Andreea Paul   Documentul prezentat ieri este un exercițiu de amăgire a românilor. Știa care este starea datoriilor și a restricțiilor bugetare și anul trecut, dar nu a ezitat nicio secunda să ne mintă cu zâmbetul pe buze. Constatarea este simplă: au trecut alegerile, Premierul nu-și poate îndeplini promisiunile cu care a câștigat turnirul electoral. În spatele cifrelor se ascunde realitatea crudă: românii o vor duce și mai prost în 2013.

Motive:
• Datoria publică va crește în continuare, absorbția fondurilor europene va fi slabă, investițiile publice vor fi modeste.
• Victor Ponta a fost, este și va fi un premier-spectator într-un moment în care România are nevoie de un premier-decident. La 8 luni după ce a ajuns la Palatul Victoria, Victor Ponta ne vorbește în continuare cum are el de gând să guverneze, neglijând s-o și facă efectiv.
• Guvernul va lua hotărâri derutate în privința propriilor scandaluri create: cotei unice,  introducerii impozitului progresiv, TVA-ul redus la alimente, reducerea CAS, mărirea salariului minim etc.
• Ponta a dat numeroase detalii ce s-au dovedit praf în ochi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu