luni, 21 ianuarie 2013

Finalul acţiunii ” Riposta”, în judeţul Vâlcea

În perioada 17 - 20 ianuarie 2013, cu ocazia desfăşurării acţiunii Riposta, la nivelul judeţului Vâlcea, oamenii legii au acţionat în vederea combaterii faptelor de natură penală şi contravenţională, fiind constatate 52 infracţiuni şi aplicate 855 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 191.750 de lei.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Astfel, în urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 715 de sancţiuni contravenţionale, din care 190 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În activitatea desfăşurată, au fost reţinute 32  permise de conducere  şi 13 de certificate de înmatriculare.

   Cu ocazia desfăşurării acţiunii, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea, l-au depistat pe DJ658 - Bujoreni, pe C. Nicolae, din comuna Muereasca, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul are permisul suspendat tot pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-au recoltat două  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii îl cercetează pe Nicolae C. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi având dreptul de a conduce suspendat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu