marți, 15 ianuarie 2013

Evaziune fiscală și spălare de bani de aproximativ 2 milioane de euro

22 de percheziţii desfășurate în MEHEDINŢI şi TIMIŞ la administratorii unor societăţi comerciale suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul este de aproximativ 2.000.000 de euro.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
Evaziune fiscala si spalare de bani de aproximativ 2 milioane de euro   Astăzi, 15 ianuarie 2013, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Mehedinți sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți cu sprijinul polițiștilor timișoreni și al S.A.S. Mehedinți au efectuat 22 de percheziții domiciliare pentru destructurarea unei rețele infracționale specializată în infracțiuni economice.

   Percheziții au avut loc la domiciliile a 15 administratori precum și la sediile a 13 firme din județele Mehedinți și Timiș, societăți folosite în activitatea infracțională. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că suspecții, în perioada 2008-2012, în calitate de reprezentanți ai societăților comerciale, în relația cu partenerii și luând decizii cu privire la angajări și plăți, au dispus înregistrări de tranzacții comerciale fictive de peste 5.000.000 euro, sustrăgându-se de la plata TVA-ului și impozitului pe profitul aferent respectivelor tranzacții comerciale, prejudiciind astfel bugetul de stat cu suma de peste 2.000.000 euro.

citeşte TOT în VOCEA OLTENIEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu