sâmbătă, 12 ianuarie 2013

SMURD Vâlcea în acţiune

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 17 situaţii de urgenţă.
WWW.EUROVALCEA.RO
smurd   Echipajele au intervenit în localităţile Râmnicu Vâlcea, Grădiştea, Alunu, Drăgăşani, Frânceşti, Bălceşti, Tomşani, Băile Olăneşti, Păuşeşti şi Mădulari pentru: dureri abdominale, stări generale de rău, dureri în zona bazinului, traumatisme în zona membrelor inferioare, dureri toracice, plăgi la nivelul feţei şi multiple politraumatisme ca urmare a unui accident rutier în comuna Ioneşti.

   Din păcate, în ultimul caz menţionat, nu s-a  mai putut face nimic pentru salvarea persoanei rănite deoarece în urma efectuării manevrelor de descarcerare aceasta prezenta multiple traumatisme care au dus la deces. De asemenea a mai fost solicitat pentru acordarea primului ajutor medical în cazul unei persoane găsită fără semne vitale. După acordarea primului ajutor medical, 15 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu