sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Reacţia ministrului Maria Grapini, la declaraţiile deputatei Elena Udrea

Răspunsul Ministrului Delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, la declaraţiile deputatei Elena Udrea
WWW.EUROVALCEA.RO
Maria Grapini   Totdeauna am acţionat conform principiilor mele şi nu conform celor împrumutate de la alţii. Totdeauna analizez şi apoi decid. Turismul, ca orice domeniu, are nevoie de profesionişti, de aceea eu colaborez cu profesionişti în stabilirea obiectivelor. Dar turismul are nevoie de un bun management şi de asta mă ocup eu. Nu ştiu ca doamna Udrea să fie specialist în turism şi nu cunosc să fie specialistă în management organizaţional sau instituţional, având în vedere că primul act de conducere a fost  la un minister.

   Eu am declarat că nu mă lupt cu nume - de altfel nu i-am pronunţat niciodată numele în declaraţiile mele publice -, ci mă voi lupta cu mentalităţi, comportamente, indicatori de eficienţă şi competitivitate. Aş vrea să nu mai fim ultima ţară din Europa la turism, să nu mai cheltuim fără cap şi să nu mai facem competiţie între cine atrage mai multe fonduri europene (ca să obţinem laudele preşedintelui), fără efecte în realitate.

citeşte TOT - click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu