sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Administratorul unei societăţi comerciale din Târgu Jiu a fost reţinut pentru evaziune fiscală

Alexandru Lupulescu, administrator al unei societăţi comerciale din Târgu Jiu, este acuzat pentru că nu a evidenţiat în actele contabile toate veniturile realizate şi şi-a însuşit banii proveniţi dintr-un credit contractat de societate. Soţia acestuia, Maria Lupulescu, a fost arestată în noiembrie 2012, într-un alt dosar, sub aceeaşi acuzaţie.
Prejudiciul creat este de aproximativ 1.500.000 de lei.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
   Vineri, 11 ianuarie 2013, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj au reţinut, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, un bărbat de 41de ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi delapidare.

   În urma probatoriului administrat, poliţiştii au constatat că Alexandru Lupulescu, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Târgu-Jiu, în cursul anului 2011, nu a evidenţiat în actele contabile toate veniturile realizate din vânzarea produselor, sustrăgându-se, astfel, de la plata impozitelor şi taxelor către bugetul consolidat al statului, prejudiciul cauzat fiind de 65.000 de lei. De asemenea, pe parcursul cercetărilor a rezultat faptul că în cursul anului 2010 a delapidat 1.400.000 de lei, bani proveniţi dintr-un credit contractat de societate, folosindu-l în scopuri personale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu