joi, 17 ianuarie 2013

Participare românească la târgul internaţional “Premium Messe Berlin”

Opt companii româneşti şi-au expus colecţiile si realizările recente de design vestimentar în cadrul târgului internaţional “Premium Messe Berlin”, desfăşurat în perioada 15 – 17 ianuarie 2013 în contextul Fashion Week 2013.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
Premium Messe Berlin   Irina Schrotter, List05, Stephan Pelger, Mihaela Glavan şi RSM , Adelina Ivan,  Andra Clitan, Nissa şi Nissa Kids au participat la ediţia din acest an a târgului în cadrul standului naţional organizat prin parteneriatul public-privat dintre  Ministerul Economiei si Asociaţia Producătorilor si Designerilor din industria textila (FIT). Acţiunea s-a înscris în politica de promovare a exporturilor româneşti din domeniul designului vestimentar, a produselor textilelor şi confecţiilor in cadrul Programului anual de susţinere a exporturilor de la bugetul de stat, în conformitate cu Strategia Naţională de Export.

   În cadrul celor două secţiuni ale târgului, Premium Messe şi Panorama, reprezentanţii companiilor româneşti au avut discuţii de afaceri si tratative precontractuale pentru obţinerea unor angajamente de export si încheierea de contracte. Experienţa acumulată de firmele româneşti în competiţia cu parteneri din Germania şi din alte ţări le permite designerilor români realizarea în continuare a unor colecţii în acord cu tendinţele existente pe piaţă, materializându-se astfel proiectul de branding din industria textilă, prevăzut în Strategia Naţională de Export, lansată şi susţinută de Ministerul Economiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu