marți, 15 ianuarie 2013

Proprietara unei garsoniere din Motru, salvată de pompierii militari

ISU Gorj a fost solicitat să intervină în municipiul Motru, strada Tineretului, la un bloc de garsoniere, pentru a stinge un incendiu izbucnit la una din garsoniere.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
Proprietara unei garsoniere din Motru salvata de pompierii militari   O persoană de sex feminin, în vârstă de 72 ani, a fost salvată de la moarte de către un echipaj al ISU Gorj, ca urmare a intoxicării cu monoxid de carbon în garsoniera a cărei proprietar este şi care, din cauza unei lumânări lăsată aprinsă, a fost cuprinsă de incendiu.

   La locul incendiului s-au deplasat un echipaj de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, ambele din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru. Ajunşi foarte repede la faţa locului, pompieri militari au fost informaţi de către vecini că proprietara Nicoliţa G, o femeie în vârstă de 72 de ani, nu fusese văzută ieşind din garsonieră. În urma operaţiunilor specifice de localizare şi lichidare a incendiului, proprietara a fost găsită în viaţă, fiind inconştientă din cauza intoxicării cu monoxid de carbon, trecându-se la acordarea primului ajutor medical specializat de către echipajul SMURD şi transportul acesteia către Centrul Primiri Urgenţe Motru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu