luni, 21 ianuarie 2013

Două femei şi-au pierdut viaţa într-un incediu produs la Stoileşti - judeţul Vâlcea

Duminică, 20 ianuarie 2013, la ora 22.35 pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în comuna Stoileşti, satul Stoileşti, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria lui Ion B.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Flăcările au cuprins iniţial materiale combustibile din interiorul locuinţei aflate în apropierea sobei. Din cauza materialelor combustibile şi a orei târzii la care s-a declanşat incendiul, flăcările fiind observate târziu, incendiul s-a propagat cu repeziciune şi la restul locuinţei. Au mistuit astfel, tocăria din lemn a casei, mobilierul existent în interior şi aparatura de uz casnic şi acoperişul de aproximativ 28 de mp. După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins înainte ca acesta să se propage şi la o casă aflată în imediata apropiere.

   Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru proprietarul locuinţei în vârstă de 67 de ani şi pentru sora acestuia, Ioana B. în vârstă de 63, aceştia fiind descoperiţi carbonizaţi în interiorul locuinţei. Poliţiştii efectuează cercetări în privinţa morţii celor doi. Din primele verificări, reiese că incendiul s-a declanşat în urma căderii jarului din mijlocul de încălzire pe materialele combustibile (lemn).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu