duminică, 21 octombrie 2012

Constantin Roibu sa publice tot ce a "daruit" din banii statului!

Înainte de 1989, în Centrul de Cercetări de la CIPA Râmnicu Vâlcea se sintetiza un drog puternic

inainte de 1989 in centrul de cercetari de la cipa ramnicu valcea se sintetiza un drog puternic   Suntem generaţia ce a susţinut treapta a doua în 1976. În 1978 la admiterea în Institutul Politehnic Bucureşti, Facultatea de Tehnologie Chimică au fost 40 de medii de 10.00. Atmosfera a fost academică până în 1982, când am avut repartiţii guvernamentale ca profesori de chimie în oraşele mari închise.

   În 1987, când am ajuns la Centrul de Cercetări Râmnicu Vâlcea, sector PILOŢI, platforma OLTCHIM, ca şi chimist, era o atmosferă tristă, fusese explozia de la OXO-Alcooli. Centrul de Cercetări era "stat în stat", condus de dr.ing. Ştefan Curcăneanu şi din umbră de dr. chimist EMILIAN GEORGESCU. După 1990, Ştefan Curcănanu "este alungat" de Domnul Constantin Roibu. Un fapt aparent banal: înainte de 1989, în centru se sintetiza TMP (TMA), un drog puternic ca şi LSD-ul din categoria SIHODISLEPTUCELOR. Acoperirea era simpozionul de la Călimăneşti şi Elena Ceauşescu, şi Academia Română.

   În 1996 am emigrat la Timişoara, eram doctorand la prof.dr.doc. DUMITRU NEGOIU, şi am fost şocată că D-nul Roibu a primit cadou un doctorat din partea Academiei Române la Timişoara, sponsorizând revista de chimie ce a scos pe bandă profesori universitari, conferenţiari pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie, pentru Universitatea de Vest din Timişoara şi surpriză: au apărut şi în Vâlcea MAGAZINE DE VISE.

citeşte TOATĂ ŞTIREA - click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu