sâmbătă, 20 octombrie 2012

Valcean retinut la Timisoara, pentru contrabanda cu tigari

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost depistat de poliţişti, pe Autostrada Arad – Timişoara, în timp ce transporta 50.000 de ţigarete netimbrate corespunzător. Acesta a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor, fiind prins de aceştia la ieşirea de pe A1.
www.eurovalcea.ro
   Vineri, 19 octombrie 2012, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, împreună cu cei din cadrul I.P.J. Arad, beneficiind de sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I , au identificat o persoană suspectată de contrabandă cu ţigări. În urma informaţiilor deţinute, poliţiştii au efectuat semnal de oprire unui autoturism, la km 515 al autostrăzii Arad-Timişoara. Şoferul, B. Cătălin, de 28 de ani, din comuna Şirineasa, judeţul Vâlcea, a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea.

   În cele din urmă, autoturismul a fost oprit la ieşirea de pe A1, de către poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Timişoara. În urma controlul autoturismului efectuat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, au fost identificate, în interior, 50.000 de ţigarete netimbrate corespunzător. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu