marți, 16 octombrie 2012

Festival – concurs de poezie religioasa, in Tabara „Sfantul Nicodim” de la Tismana

Fundaţia „Cuvântul care Zideşte”, a Mitropoliei Olteniei, a organizat concursul de poezie religioasă „Natura – Darul lui Dumnezeu pentru om”, aflat la a VI – a ediţie.

elevii din valcea vor participa maine la festivalul concurs de poezie religioasa   Evenimentul a avut loc la Tabăra „Sfântul Nicodim” de la Tismana. La concurs s-au înscris 55 de elevi din judeţele Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea şi Mehedinţi.

   "Elevii au compus câte trei poezii cu tema «Natura – darul lui Dumnezeu pentru om», astfel că au fost selectaţi 19 elevi, înscrişi pe trei secţiuni: primar, gimnazial şi liceal. În cadrul concursului, aceştia vor primi mai multe cuvinte cheie referitoare la tema aleasă, iar ei vor trebui să compună pe loc câte o poezie despre această temă, în timp ce elevii de liceu, câte două poezii. S-au acordat nouă premii, câte trei pentru fiecare secţiune”, a precizat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care Zideşte”. Festivitatea de premiere se va încheia cu un foc de artificii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu